home

 

NOSOZII HOMEOPATICI IN MEDICINA INFORMATIONALA

„La inceput a fost CUVANTUL” si cuvantul reprezinta o INFORMATIE, informatia reprezinta o ENERGIE, energia reprezinta o LUNGIME DE UNDA, lungimea de unda reprezinta o FRECVENTA, deci toate la un loc o CONDENSARE DE ENERGIE si o VIBRATIE cu care rezonezi sau nu.

Asa am inteles eu lucrurile din Biblie, medicina cuantica, teoria lui Einstein si Max Planq si am vazut ca si in Medicina Homeopatica se aplica de minune aceste lucruri.

Apoi am mai observat ce importanta colosala reprezinta contactul nostru cu anumite energii si cum se transmit in generatii aceste informatii.

De exemplu  o sa va povestesc cazul meu concret referitor la acestea. Tatal meu a avut scabie in copilarie si eu am mostenit un teren alergic din cauza aceasta.

De ce spun asta pentru ca in data ce am aflat despre asta si am luat Psorinum (medicament homeopatic preparat din acest parazit) mi-am rezolvat problema alergica si nu numai, am rezolvat si o problema biliara, am capatat mai mult curaj si echilibru.

Iata cat de important este sa stim cu ce microbi am venit in contact noi sau antecesorii nostri ca sa ne putem curata codul nostru genetic de informatiile blocatoare ce ni le induc.

O sa va dau cateva exemple din practica mea medicala si o sa va arat ca acesta observatie a mea este cat se poate de pertinenta si a ajutat la rezolvarea infectiilor cronice in familie. Antibioticele nu reusesc decat sa omoare populatia microbiana aflata in diverse stadii de evolutie materiala, fizica, dar nu si in starea lor informationala care se grefeaza pe codul nostru genetic si ni-l paraziteaza.

De aceea si recidivele atunci cand ne scade capacitatea de aparare a organismului datorita situatiilor stesante prin care trecem in viata. Nu mai vorbesc de faptul ca antibioticele sunt o carja pentru organism care nu-l lasa sa-si dezvolte propria capacitate de aparare, omorand si celulele de aparare ale organismului, lasandu-l beteag si sensibil la o noua infectie.

Specialistii in domeniu sunt fericiti si zic : „infectia am rezolvat-o, uite si organismul si-a revenit din dezechilibru, acum nu mai am leucocitoza cu neutrofilie sau limfocitoza”. Dar „ce se intampla doctore ca de cand am luat antibiotice racesc intr-una, sau tot recidiveaza infectia si nu scap de ea, ba mai mult m-am pomenit si cu o micoza?”

Am rezolvat nenumarate cazuri de Sindrom Poststreptococic cu ASLO crescut cu ajutorul acestui minunat nosod: STREPTOCOCINUM care trebuie dat in potente cat mai inalte ca sa inhibe, sau sa scoata afara din codul genetic informatia de streptococ.

inainte

 

dupa

 

inainte

dupa

SI... CINE PERSEVEREAZA... CASTIGA!

inainte

dupa

dupa

COLIBACILINUM

Deasemenea, am rezolvat cazuri de infectii urinare recurente cu Echerichia Coli cu ajutorul altui nosod homeopat, respectiv COLIBACILINUM, care, deasemenea, trebuie administrat in potente cat mai inalte pentru a inhiba sinteza sau a scoate afara din codul genetic microbul respectiv.

inainte

 

dupa

 

inainte

dupa

De asemenea o sa va dau si cateva exemple de cazuri in care nosoadele homeopatice pot ajuta si la rezolvarea unor dezechilibre metabolice.

De exemplu folosind Colesterinum 200CH am reusit sa scad colesterolul fara alte medicamente unor persoane care chiar sufereau de dislipidemii familiale si care erau innebunite ca trebuiau sa ia incontinuu antilipemiante care le distrugeau ficatul incet, incet, dar sigur. 

inainte

 

dupa

 

inainte

 

dupa

 

dupa

 

inainte

 

dupa

 

inainte

 

dupa

 

inainte

dupa

Ideea folosirii acestui nosod - Colesterinum a fost de a da informatie organismului de colesterol, ca sa nu-l mai produca in exces, sau sa inhibe productia interna de colesterol si eventual sa elimine excesul acestuia.

 

 

home