home

 

O ALIANŢĂ CARE CREŞTE APĂRAREA ORGANISMULUI

- AVQ –

cercet. ştiinţific ing. Alexandra Baltac

dr. Angelica Noica-Dumitrescu

oct. 2010

Instructiuni si mod de folosire a medicamentului AVQ

IDENTIFICAREA PROBLEMEI:

            În urmă cu un an, în urma unei epidemii de răceală de iarnă, constatate mai ales pe segmentul copiilor mici ( 0-5 ani), colega mea, Alexandra Baltac – consultant cu capacităţi extrasenzoriale, a constatat pericolul expunerii repetate a ADN-ului fragil al copiilor la corpusculii microbieni responsabili de „răceli”.

            Se cunoaşte deja că fiecare virus are capacitatea de a-şi implementa în ADN-ul uman propria informatie, iar un organism fragil, atacat constant, poate pierde referinţa tiparului iniţial, iar „antivirusul uman, ARN-ul” să fie blocat sau depăşit.

SOLUŢIE:

            Astfel, ne-am propus ca strategie de apărare, fortificarea membranelor celulare, inclusiv pe cele nucleare, adeneice şi ribonucleice.

ETAPE:

1. Fortificarea trebuia să înceapă cu eliminarea impurităţilor din zidul membranei, care slăbesc rezistenţa ei.

Pentru asta ne-am gandit la Quarţ – sau praful de stele, baza de la care a pornit coagularea Pământului la începuturile lui.

Trupul omului e din pământ, Yin-ul este energia Pământului care alături de Yang – energia Soarelui, hrănesc şi menţin în funcţiune corpul omenesc.

Deci pământul e forţa şi materialul de corectare şi refacere a celulei

2. Scoaterea impurităţilor din membrane lasă însă spaţii goale care reprezintă de asemenea un pericol de slăbire a rezistenţei organismului , astfel că a trebuit să găsim ceva care să umple găurile şi să accelereze procesul de refacere a membranei.

Procedura de cicatrizare a Bradului ne-a captat atenţia, aşa că el a fost urmatorul element al tripletei de aur AVQ.

Bradul e şi legătura dintre Cer şi Pământ, crescând pe culmi înalte şi atingând cu vârful cerul. Nu întâmplător el e simbolul Crăciunului, unind Cerul cu Pamantul pentru ca Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, s-a coborat din Cer pe Pământ şi a devenit OM, pentru ca omul să se ridice la Cer.

3. Pentru ca acele impuritati scoase din celule, mb. celulare, nucleare, etc, sa nu agreseze si sa nu intoxice sangele, ne-am gandit sa folosim un al treilea element care sa aiba rolul de a „imbraca” impuritatile scoase intr-o „camasa protectoare” si sa le conduca astfel catre organele de eliminare, intr-un mod in care organismul sa nu se simta agresat, iar eliminarea lor sa fie rapida si blanda. Acel element care sa faca lucrul acesta ne-am gandit la Viola Tricolor ( Trei frati patati) care, prin continutul bogat in mucilagii si taninuri, ar putea sa faca lucrul acesta.

PROVINGUL

            Cum, în general, produsele homeopate conţin un unic element, a fost interesant de urmărit felul în care aceste 3 elemente se combină şi lucrează împreună, sinergic.

            Pentru aceasta am efectuat mai intai provinguri separate la fiecare element in parte, apoi la produsul combinat si potentat in diferite grade de potente, in functie de varsta prover-ului, tinand cont ca in general copii au energia foarte buna, adultii buna, iar varstnicii mai scazuta.

REZULTATELE

Au fost uimitoare, concluzii multe si interesante.

Au fost analizate si electronomicroscopic si la aparate de biorezonanta ( SCIO si METATRON ), din pacate la un singur prover, din lipsa de fonduri materiale.

Ca o constatare generala: simptomele sau zonele de actiune ale remediilor uniciste s-au mentinut si la remediul complexist, dar intr-un mod mult mai bland, parca mai controlat.

            De asemenea ca o constatare generala : atat remediile uniciste cat si cel complexist odata luat parca te introducea in fluxul de energie universala a lui Dumnezeu si-ti arata doar problemele, dar te ajuta sa le si remediezi.

            O sa prezint in principal simptomele obtinute la provingul remediului AVQ, dar o sa fac referiri si la cele uniciste unde e cazul.

            Din  pdv. Energetic majoritatea proverilor au constatat o crestere a nivelului lor energetic manifestat prin mai multa munca, mai multa initiativa, mai putina nevoie de somn dupa amiaza sau chiar si noaptea uneori. Aceasta a fost o reactie generala atat la provingurile remediilor uniciste cat si la cel complexist.

            Din pdv. Mental majoritatea proverilor au constatat la inceput o crestere a reactivitatii si responsivitatii la stimulii interni si externi prin cresterea irascibilitatii, a nevralgiilor dentare, cefalee, dureri articulare, senzatia de iritabilitate crescuta la intepaturile de tantari sau alte insecte, sau de prurigo intens la eczemele care au aparut, urmata imediat de o senzatie de calm, de acalmie a durerilor, de luciditate mentala, o intensa nevoie de ordine, de ordonare si curatenie, de orientare, de bogatie ideatica.

Un fenomen ciudat a fost predispoziţia la răniri prin înţepări cu cuie a 3 persoane din provingul cu AVQ, si la o persoana din provingul cu Viola tricolor, iar la o persoana din provingul la Quart „inecare cu o aluna”. De asemeni au mai fost semnalate acuze de greseli la scriere si necesitatea de a se controla mai mult  la scris.

De asemenea senzatia de oprire a timpului, de eternitate, a fost simtita atat la provingul cu AVQ cat si la celelalte cu precadere la Abies alba si Viola tricolor.

Aceste lucruri au fost constatate atat la provingurile uniciste cat si la cel complexist.

            Din pdv. Emotional majoritatea proverilor au prezentat un mai bun control al emotiilor si al trairilor mai ales in situatii de criza,  constatat atat la provingurile uniciste cat si la cel complexist. De exemplu deveneau mai intelegatoare, mai tolerante, iertau mai usor, treceau mai usor peste anumite situatii la care alta data au reactionat mai violent.

            Din pdv. al Somnului majoritatea proverilor au resimtit la inceput o senzatie irezistibila de somn- nu de somnolenta. Somnul era profund, fara vise la inceput, inclusiv la persoanele care visau mult inaite, si odihnitor. Persoane care nu puteau dormi mult sau aveau deficiente la orele de somn si-au prelungit perioada de somn la 8-10 ore.

 Un om care doarme, lasă organismul să intre pe programele de refacere – reparare, exact ca atunci când se induce coma unui bolnav f. grav, dându-i-se trupului şansa de a ieşi de sub comanda conştientului şi a intra pe programele de mentenanţă, cu care a fost dotat din naştere.

 Apoi, pe masura ce energia organismului se refacea, incepeau problemele de „insomnie”, de fapt de lipsa a somnului datorita energiei crescute si a bogatiei ideatice.

Din pdv. al Viselor ( Inconstientului ) ele reflectau spaimele individului sau dorinţele cele mai intense, ca şi cum erau smulse din subconştientul cel mai adânc şi aduse la suprafaţă pentru a fi epurate.

La nivelul Capului daca in provingurile la remediile uniciste au fost simptome de cefalee cu senzatia de presiune sau greutate, in provingul la AVQ s-a constatat o ameliorare evidenta a lor mai ales a cefaleei premenstruale, iar ametelile n-au mai fost asa de intense.

La nivelul Ochilor s-a constatat o tendinta la supuratie mai ales la persoanele care suferisera de sinuzite sau orjelete in antecedente.

La nivelul Urechilor se constata o curatire a lor atat la nivel fizic prin eliminarea cearei cat si la nivel functional printr-o marire a elasticitatii timpanului si un auz si echilibru mai bun. Chiar la provingul cu Abies alba s-a constatat o hipersensibilitate la stimulii auditivi.

La nivelul Nasului mirosul s-a ascuţit, nasul putând să depisteze şi cele mai vagi şi diverse mirosuri, inclusiv la persoanele mai lipsite de acest simţ. Atat la provingul cu AVQ cat si la provingurile uniciste se constata inca de la inceputul administrarii remediilor a unei tendinte de simptome ca de „raceala” ( nas infundat, usturimi in gat ) care dispareau apoi repede. Se pare ca se instalau datorita starilor de oboseala acumulata si  nerezolvata.

La nivelul Gurii se constata o accentuare a hemoragiilor gingivale la spalatul pe dinti, accentuarea nevralgiilor dentare la stimulii cald/rece si dulce si chiar o tendinta la supuratie a abceselor dentare sau la nivelul materialelor dentare improprii. Acestea s-au observat atat la provingul cu AVQ cat si la provingul cu Abies alba, acesta fiind un remediu care se foloseste de obicei in nevralgii.

La nivelul gatului senzatia de usturime ca de „raceala” in primele 2-3 zile apoi dispare la provingul cu AVQ iar la provingul cu Viola tricolor un prover care avea inainte senzatia de nod in gat si contractii la nivelul gatului datorita suprasolicitarilor si a incordarilor psihice au disparut la inceputul provingului. Un alt prover din provingul la AVQ care facea adesea puroi in gat, iar i-a aparut in timpul provingului, dar i-a trecut mai repede.

            La nivelul toracelui palpitatii la inima si probleme respiratorii la persoane care abea iesisera dintr-o perioada stresanta, cu multa descarcare de adrenalina, sau la suparare la provingul cu AVQ, iar la provingul cu Abies alba la cafea si ingrijorari, la provingul cu Viola tricolor, usturimi pe piept de la o raceala preexistenta, secretii bronsice care au disparut intr-o saptamana, senzatia de iritare, dar si de uscaciune pe trahee si bronhii.

            La nivelul abdomenului s-a observat o crestere a balonarilor si a flatulentelor uneori insotite de crampe abdominale si de scaune explozive, doar la provingul cu Viola Tricolor, la persoane care aveau dinainte probleme cu flatulenta si balonarile, acestea s-au imbunatatit. Scaunul nu a fost mai mult cantitativ, dar eliminarea lui a fost mai reglata. La inceput a fost mai urat mirositor, apoi n-a mai mirosit asa urat. Cei cu probleme legate de ficat, bilă, splină, pancreas au resimţit o reactivare a zonelor dureroase.

Hemoroizi care dispăruseră de ani de zile au reapărut cu aceeaşi forţă ca prima dată. Locul respectiv s-a inflamat ca o gogoaşă tare, apoi s-a desumflat în timp de 5 zile.

            La nivelul aparatului uro-genital  s-a constatat o accentuare a nicturiei, urini mai inchise la culoare la inceput apoi clarificarea lor, iar cei care sufereau de probleme urinare (cistite, infectii urinare, litiaze urinare) chiar au avut surpriza sa se rezolve foarte rapid ( vezi analizele de urina ). La provingul pentru Viola tricolor s-au semnalat aparitia unor usturimi urinare a 8-a zi, iar la provingul pentru Quart o senzatie interesanta ca „noaptea dupa urinare am simtit vezica ca o minge goala pe dinauntru care o tragea in jos”-z 2.

Asupra menstrelor s-a constatat o imbunatatire a fluxului sangvin, menstre mai rosii, fara cheaguri, care nu mai miroseau urat, iar persoanele care sufereau de diverse secretii urat mirositoare, dupa intetirea initiala a mirosului, au constatat dupa aceea disparitia lui. Durerile premenstruale s-au diminuat si ele.

Acestea au fost constatate la toate provingurile.

           La nivelul circulatiei periferice se constata de asemenea imbunatatiri puse mai ales pe seama relaxarii .                     

           La nivelul pielii au fost cele mai interesante si bogate simptome.  A aparut acnee usoara la adulti si s-a accentuat la adolescenti pe toata suprafata corpului, iar la un tanar care suferea de o acnee puternica  retragerea ei a fost vizibila in timpul provingului la AVQ. De asemenea s-a constatat aparitia unor micropapule rozii pruriginoase in special in zonele unde erau tensiuni articulare care duceau la eliberarea acelor tensiuni ( disparitia durerilor din jurul acelei articulatii). De asemenea petele maronii aparute pe piele sau negii au disparut in timp la provingul cu AVQ. Rana provocata de biopsie la sfarsitul provingului cu AVQ la mine s-a vindecat mult mai repede, fara tendinta la supuratie ca prima data si fara intarirea zonei (fibrozarea ei). Cicatricile provocate de arderea unor negi in adolescenta s-au estompat vizibil la mine. Foarte interesanta a fost si reactia la piscaturile de tantari care a fost mult mai prompta, mai violenta, cu un prurit marcant, dar au trecut si mai repede ca de obicei. La provingul cu Viola tricolor s-a observat agravarea eczemelor preexistente cu intensificarea pruritului la inceput apoi rezolvarea lor, iar la provingul cu Quart, un prover care avusese un accident cu bicicleta in copilarie in urma caruia se julise la picior, acum a observat reactivarea acelei eczeme cu supuratie ( probabil ca s-a eliminat zgura care intrase atunci in timpul accidentului).

            Transpiratia a avut la inceput un miros mai puternic, de exemplu la barbati mai acru, la mine puternic amoniacal, iar cantitatea a fost mai mare ca de obicei. Majoritatea proverilor au acuzat sentimentul de murdar pe care il resimteau chiar si dupa ce faceau baie initial, iar pe masura ce se repeta tratamentul senzatia a disparut, fiind inlocuita de senzatia de curat pe un timp mai indelungat decat de obicei.

            Parul se ingrasa mult mai repede initial, dar cu timpul nu se mai ingrasa vizibil nici dupa o saptamana.

            Unghiile au inceput sa-si recapete stralucirea si culoarea rozalie, ne mai fiind asa de casante.

            La nivel osteoarticular se observa o accentuare a durerilor articulare mai vechi sau aparitii de dureri noi cum a fost la provingul cu Abie alba, care se ameliorau mai bine la provingul cu AVQ, mai ales daca se exteriorizau printr-o mica eczema pruriginoasa.

DOVEZI

La microscopia electronica a biopsiei cutanate suporta de mine si efectuata de D-ul. Dr. Eugen Mandache, sef al Departamentului de nefropatologie al Sp. Carol Davila, specialist in microscopie electronica, s-a observat o crestere a numarului de mastocite cu modificari la nivelul lor, mai ales la nivelul granulatiilor intracitoplasmatice si a nucleului in sensul ca erau mult mai organizate. S-a constatat o crestere a granulatiilor care contin heparina, histamina, fibroelastina, prostaglandine, diversi factori ce intervin in reactiile inflamatorii atat primare cat si secundare, etc, ceea ce explica, sangerarile gingivale mai accentuate ale proverilor, pruritul mai accentuat, refacerea elasticitatii cutanate, ameliorarea ulterioara a reactiilor inflamatorii si alergice.

INAINTE

DUPA

La examinarile de biorezonanta efectuate in doua sisteme ( SCIO si METATRON) tocmai pt. a vedea daca informatia lor se suprapune s-a constatat ca intradevar ambele aratau  o imbunatatire a activitatii cerebrale( 11 triunghiuri rosii fata de 19 initial, iar indicele de vitalitate a crescut de la 65 la 73), diminuarea dezechilibrului la nivel de hipofiza ( disparitia romburilor maro de pe suprafata externa si transformarea lor in triunghiuri rosii in interiorul ei) tiroida( din 15 triunghiuri rosii initial au ramas 13 in final, dar s-au inmultit considerabil punctele galbene de energie buna), imbunatatirea activitatii plamanilor cu o oxigenare mai buna ( disparitia a 2 triunghiuri rosii si cresterea indicelui de oxigenare de la 73 la 82 ), a activitatii cardiace si a circulatiei sangvine ( 3 triunghiuri rosii fata de 20 cate erau initial si deblocarea dezechilibrului energetic de pe coronara stg. si carotida stg), la nivelul rinichilor ( 4 din 7 triunghiuri rosii)si a uterului ( 4 din 6 triunghiuri), insa la nivelul ovarelor se constata o trecere a tensiunilor energetice de la nivelul ovarului drept catre ovarul stang, sau mai degraba o simetrizare a dezechilibrelor energetice). In ceea ce priveste tesutul osteoarticular se observa o imbunatatire a tensiunilor din zona coloanei lombare si a cotului, dar aparitia unor tensiuni in zona cervicalei. La nivelul stomacului se observa o crestere a dezechilibrului energetic ( 20 de triunghiuri rosii fata de 4 initial), dar cred ca mancasem probabil ceva ce provocase iritarea aceasta sau de la stresul neincadrarii in timp. La nivelul ficatului se constata un usor dezechilibru, mai accentuat la nivelul vezicii biliare ( 14 triunghiuri rosii fata de 9 initial ), iar la nivelul intestinelor se constata de asemenea o accentuare a dezechilibrelor energetice (6 triunghiuri rosii pe colonul ascendent fata de 5 initial, unul pe apendice care a coborat mai jos, 6 triunghiuri rosii pe intestin subtire predominant spre valva ileocecala fata de 2 puncte rosii initial ). Aceasta explica evident accentuarea flatulentei si a balonarilor resimtite de majoritatea proverilor, iar un prover de la provingul cu Abies alba a resimtit durerile apendiculare avute mai de mult sau in zona apendicelui.

Aceste rezultate pot explica de ce organele care vin in prim contact cu  toxinele, impuritatile, microbii sunt mai solocitate si raspund mai promt si mai violent in incercarea lor de a asigura protectia organismului.

Deci se demonstreaza clar ca si remediile homeopatice au actiune terapeutica si ca actiunea lor este mult mai integralista si mai organizata deoarece folosesc surse naturale de informatie, create de Dumnezeu , care respecta legile Lui si care ajuta  si corpul uman dereglat din diverse motive sa se reintegreze Lui.

CONCLUZII:

            Adeseori am constatat cu surprindere modul în care organismul preia dereglările apărute, precum nisipul se impregnează de urmele paşilor.

            Vindecarea nu e niciodată completă, astfel încât, trupul e încărcat de astfel de amprente mai profunde sau mai superficiale, generatoare sau doar susţinătoare a viitoarelor dereglări.

            Scoaterea lor la suprafaţă, în ordinea vechimii, e ca un joc de domino în lanţ, care repune corpul în parametrii normali de funcţionare.

            Fără această curăţare, orice tratament e ca şi cum ai băga gunoiul sub covor. Aparent e bine, nu se vede nimic, dar microbii si intoxicarea nu vor întârzia să se instaleze.

            Manifestările exterioare ale proverilor susţin scopul pentru care a fost creat produsul, acţiunea de curăţare a organismului fiind chiar foarte puternică si profunda.

            Produsul nu scoate doar toxinele ci combate bacteriile, viruşii, microbii şi paraziţii intestinali prin scoaterea lor ‚in afara legii’ de funcţionare a organismului.

            Vibraţia pe care o poarta produsul, reaminteşte trupului uman cine este el, şi blochează frecvenţa de vibratie a organismelor mutante şi neprielnice omului.

            Paranormal Alexandra a constatat o scoatere de minerale, precum Ca, Fe, Ph, I etc, din zone în care se depăşise nivelul lor, ca şi cum produsul are o unitate de măsură a normalităţii.

            De exemplu, in piele, vase de sânge, muşchi şi articulaţii exista tendinţa să se depună prea mult Ca, care duce la pierderea elasticităţii, blocarea, obturarea şi ruperea lor. E interesant de studiat dacă varicele sau arterele înfundate se pot remedia singure după scoaterea Ca, nitraţilor şi a sărurilor cu ajutorul remediului.

            Depunerea de Fe , Hg , Al, etc pe creier duce la îmbătrânirea accelerată a neuronilor ca şi la blocarea reţelelor neuronale, care conduce ulterior la boli precum Parkinson, Alzhaimer, etc.

            Prin înţelegerea din ce în ce mai bună a modului de funcţionare a trupului nostru, perceperea lui ca pe un supercomputer care se autoreglează şi se autodefineşte, ne obligă să luăm în considerare importanţa softului corector, cu funcţie şi de antivirus, pe care Dumnezeu l-a lăsat în fiecare lucru natural care ne înconjoară.

            Aducerea la matcă, la normalitate, funcţionarea şi alcătuirea corpului uman, ne conduc către perceperea Homeopatiei ca pe o şansă de recalibrare a softului uman prin softul lumii care ne înconjoară.

            „Partea conţine întregul şi întregul conţine partea.” – principiul integralităţii holistice”.

Instructiuni si mod de folosire a medicamentului AVQ

            INDICATII:

Ř      In cure de detoxifiere;

Ř      Pentru intarirea capacitatii de aparare a organismului;

Ř      Pentru accelerarea procesului de vindecare a leziunilor si pentru o cicatrizare cat mai estetica;

Ř      Acnee;

Ř      La persoanele care sufera de reactii alergice exagerate sau intarziate gen, astm, eczeme, boli autoimune;

Ř      La persoanele care sufera de ateroscleroza;

Ř      La persoanele care sufera de sangerari gingivale;

Ř      La persoanele care sufera de nevralgii sau sunt foarte nervoase, ori stresate

ATENTIONARI:

A NU SE FOLOSI DE CATRE PERSOANELE CARE AU IMPLANTURI ( DENTARE, STIMULATORI CARDIACI, STERILETE, PLACUTE, PROTEZE, SURUBURI LA NIVELUL SISTEMULUI OSTEOARTICULAR SI NU NUMAI, ETC. POATE PROVOCA EXPULZAREA ACESTORA!

CONDITIONARE:

Producator: Plant Extrakt Cluj-Napoca

Poate fi gasit in mai multe variante care poate fi aleasa in functie de varsta pacientului sau de starea lui de vitalitate:

    Rp/ 156 dr.Noica-Baltac

     - Abies alba 30 ch, Viola tricolor 30ch si Quartz 15 ch, pentru persoane peste 65 de ani, sau cu o vitalitate scazuta;

    Rp/ 157 dr.Noica-Baltac 
    -
Abies alba 200ch, Viola tricolor 200ch si Quartz 15 ch, pentru persoane cu varste cuprinse intre 45-65 ani, sau cu o vitalitate mai scazuta;

    Rp/ 158 dr.Noica-Baltac 

    - Abies alba 200ch, Viola tricolor 200ch si Quartz 30 ch, pentru persoane cu varste cuprinse intre 0-45 ani, sau cu o vitalitate buna;

    Rp/159 dr.Noica-Baltac
    - Abies alba 200ch, Viola tricolor 200ch si Quartz 200ch, pentru copii de 7 ani, sau pentru persoane care au o vitalitate foarte buna

            Mod de administrare:

Se va administra in general o data pe zi, 3 zile la rand, urmand o pauza de 10 zile si apoi se reia administrarea pana la vindecare, cu exceptia Formulelor nr. 156 si nr. 157 care pot fi administrate si de 2 ori pe zi.

Toate aceste combinatii le-am testat chiar eu personal pe mine, in ordinea crescatoare a potentelor si m-am simtit si ma simt in continuare minunat. Totusi nu cred ca pot inlocui in totalitate remediul constitutional, miasmatic sau situational. Cu siguranta e nevoie si de acestea. Acest medicament are doar rolul de a scoate afara din organism toate impuritatile, de a-l echilibra si apara.

 

home